فرم گیری خامه قنادی اغلب اوقات برای ما سخت است در این مطلب به نکات فرم گیری خامه قنادی توجه کنید تا به امری لذت بخش در پخت کیک و شیرینی برای شما تبدیل شود، با ما در وبسایت بزرگ لوازم قنادی نارمیلا همراه باشید.
نکته اول خامه قنادی
سعي كنيد خامه اي كه تهيه ميكنيد چربي بالايی داشته باشد یکی از راههایی که کمک می کند خامه بهتر فرم بگیرد این است که پره های همزن و ظرفی که میخواهید خامه رو فرم بدهید کاملا سرد و عاری از چربی و کاملا تمیز باشد.
اگر به هر علتی خامه را از فریزر خارج کردید و زمان زیادی بیرون از فریزر مانده و خیلی شل شده است مخصوصا در تابستان که محیط بیرون گرم است نیم ساعت جلوتر از همزدن در فریزر قراردهید اطراف خامه منجمد شود اگر بتوانید ظرفی که قرار است خامه را در آن هم بزنید مدتی در فرزیر یا یخچال بگذارید حتما کمک زیادی خواهد کرد.
نکته دوم خامه کیک
ظرفی که قرار است در آن خامه فرم داده شود بهتر است شیشه ای یا استیل باشد اگر ظرف پلاستیکی باشد چربی خامه را جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی از ظروف پلاستیکی خوب پاک نمی شود و به همین خاطر هر چقدر هم تمیز شسته شود باز لایه ای از چربی را ممکن است در خود نگه داشته باشد.
نکته سوم خامه قنادی
هيچ وقت خامه فرم داد شده را در فريزر قرار ندهيد همیشه همان مقدار از خامه که براي كاور يا فیلینگ نياز داريد فرم دهيد زیرا بعد از فرم دهي به هيچ عنوان براي كاور يا فیلینگ قابل استفاده نميباشد اما نگران نباشید اگر این اتفاق افتاد خامه زده شده را دور نریزید شما میتوانید برای تهیه گاناش از آن استفاده کنید.
نکته چهارم خامه قنادی
خامه قنادی را پس از خرید داخل فریزر نگهداری کنید زمان مصرف به مقدار مورد نیاز از فریزر خارج کنید داخل یخچال قراردهید تا به آرامی یخ آن باز شود شکل ظاهری خامه اگر دور آن آب شده بود و فقط وسطش کمی یخ بود تقریبا مثل بستنی،آماده فرم دادن است.
نکته پنجم خامه کیک
خامه منجمد شيرين شده را از فريزر خارج كرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا كمي نرم و خميري شود سپس در ظرف همزن بريزيد ،دو دقيقه با دور كند با سری خمیر زن و هشت تا ده دقيقه با دور متوسط با سری بالونی هم بزنيد تا فرم بگيرد زمانی که رد همزن روي خامه افتاد و با قاشق خامه را بر عكس ميكنيم خامه از قاشق جدا نشد این یعنی خامه ما فرم گرفته در غیر اینصورت همچنان به هم زدن ادامه دهید.
احتیاط کنید اگر بیش از حد هم بزنید تبدیل به کره میشود
نکته ششم بعد از فرم گیری
خامه بعد از فرم دهي بلافاصله براي فيلينك و كاور كيك ها و شيريني هاي تر باید مورد استفاده قرار بگيرد هر چه زمان بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خود را از دست خواهد داد.
نکته هفتم خامه کیک
اگر کار خامه کشی طول میکشد بقیه خامه فرم داده رو در یخچال بگذارید تا خامه شل نشود.
نکته هشتم خامه کیک
یکی از دلایلی که خامه بعد از رعایت موارد همزدن فرم نگرفته است این است که زمانی که خامه را فرم ميدهيم به محض اينكه قسمت رويه خامه جاي پره همزن ظاهر می شود گمان می کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقف ميكنيم،درصورتیکه بايد به هم زدن ادامه بدهيم تا زمانی که وقتی ظرف را برمی گردانیم خامه تکان نخورد و سفت شده باشد.
نکته نهم خامه کیک
یکی دیگر از دلایل فرم نگرفتن خامه این است که متاسفانه برخی شرکت ها درصد چربی خامه قنادی را کم و زیاد میکنند در اینصورت بهتر است کمی کرمفیل شیر به خامه اضافه کنید.
نکته دهم خامه کیک با قیف و ماسوره
مقدار خامه اي كه در قيف ميريزيد حجم كمي باشد زیرا گرماي دسنتان براي خارج كردن خامه از قيف باعث از بين بردن بافت منظم خامه خواهد شد .
نکته یازدهم خامه کشی کیک
گاهی خامه رو زياد ميزنيم بافتش خيلي سفت می شود و براي آستر كشي کیک مناسب نيست براي نرم شدن بافت خامه به ازاي يك كيلو خامه فرم گرفته با بافت سفت يك قاشق خامه منجمد شیرين شده كه هنوز فرم نداده ايم اضافه ميكنيم مرتب هم ميزنيم تا يکدست و یکنواخت شده بدین ترتیب به راحتی می توانیم برای آستر يا كاور استفاده کنیم.
نکته دوازدهم چطور خامه کیک را شکلاتی کنیم ؟
براي فيلينك و كاور كيك شكلاتي با خامه به ازاي هر كيلو خامه ۷۰ گرم پودر كاكائو مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه كنيد. هرچه کیفیت پودر کاکائو بهتر باشد کرم تیره تری بدست خواهید آورد. یک روش دیگر پودر کاکائو را با مقدار خیلی کم آب مخلوط کرده به صورت خمیری که درآمد به خامه می توانید اضافه کنید.
نکته سیزدهم چطور خامه کیک را رنگ کنیم ؟
بهتر است رنگ ژله ای که میخواهید در خامه بریزید از قبل در یخچال نگهداری کنید تار رنگ گرم و شل نباشد گاهی رنگ گرم بافت خامه را شل میکند.
اگر خامه فرم گرفته رنگي ميخواهيد همان ابتدا از رنگ دلخواه استفاده كنيد و شروع به همزدن كنيد و یا اینکه در آخر کار زمانی که خامه کاملا فرم گرفت رنگ را اضافه کنید.
اگر خامه پر رنگ براي كاور نياز داشتيد در سه مرحله به خامه رنگ اضافه كنيد . دقيقه اول همراه با استارت دستگاه همزن دقيقه سوم و دقيقه اخر بخاطر داشته باشيد بعد از يك ساعت از كاور خامه هاي رنگي، درجه رنگ خامه، تيره تر خواهد شد.
نکته چهاردهم افزودنی هایی که می توان به خامه اضافه کرد
برای سفت شدن خامه کیک میتوانید به ازای یک کیلو خامه یک قاشق نشاسته ذرت و یا پودر خامه به آم اضافه کنید که البته پیشنهاد ما پودر خامه است.
افزودن پودر پاتیسیر که باعث سفت شدن خامه میشود ولی رنگ خامه زرد میشود و کمی حالت دانه دانه پیدا میکند. در بعضی از دسرها از این پودر استفاده می شود. و یا اینکه کرم پاتیسیر را می توانید آماده کنید و به خامه اضافه کنید.
نکته پانزدهم چطور با پودر خامه خامه قنادی درست کنیم ؟
مواد لازم:
۱ پیمانه پودر خامه
یک پیمانه شیر کاملا سرد یا خامه سرد
یک پیمانه پودر قند( اگر پودر خامه شیرین نباشد)
یک قاشق چایخوری وانیل شکری یا یک قطره اسانس خوراکی(اگر پودر خامه وانیل نداشت)
پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم وسط موادمون شیر یا خامه میریزیم و با دور متوسط همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم خامه را به مدت دو ساعت در فریز قرار میدهیم تا کاملا یخ بزند.
خامه را از فریزر خارج میکنیم در دمای محیط یا در یخچال میگذاریم تا در حد بستنی شل شود و مغز آن مهمچنان منجمد باشد.
خامه را در کاسه همزن میریزیم و ۳ دقیقه با درو تند هم میزنیم و سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. زمانی که پره های همزن روی خامه ماند خامه شما کاملا آماده شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده است.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسک هم بزنید.
پودر خامه را در ظرف درب دار در کابینت آشپزخانه می توانید نگهداری کنید.
امیدوارم این نکات برای شما مفید بوده باشد اگر درباره این مطلب سوالی داشتید حتما با ما تماس بگیرید .