اگر دوست دارید که زندگی خود را تغییر دهید بهتر است وقت را تلف نکنید و راه های رسیدن به دنیایی پولسازی را پیدا کنید ما در این جا شما را با آشنا می کنیم.
چای زعفرانی
چای خوردن یکی از لذت بخشترین تفریحات غذایی در سراسر جهان است و چای زعفرانی را نیز میتوان یکی از محبوبترین چایهای سنتی دانست. زعفران ادویهای است که از گل زعفران بدست میآید. زعفران در خاورمیانه و بخشهایی از اروپا رشد میکند و در حال حاضر بیشتر در ایران، هند و یونان کشت میشود.
زعفران حاوی دو ماده شیمیایی، کروسین و کروستین است که محققان معتقدند ممکن است به یادگیری و تقویت حافظه کمک کند. طبق تحقیقات و آزمایشات انجام شده بر روی موشهای آزمایشگاهی اثبات شد که زعفران بر بهبود یادگیری و تقویت حافظه موثر است. این تحقیقات امیدبخش نشان میدهد که زعفران میتواند بیماریهایی که بر مغز تاثیر میگذارد، مانند آلزایمر و پارکینسون، درمان کند.
چای کوهی
چای کوهی به نامهای دیگری مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. طعم چای کوهی تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. چای کوهی حاوی ترکیبات شیمیایی شامل هاپیرین، ماده قرمز رنگ هایپریسین، تانن و اسید نیکوتینیک است. چای کوهی، بسیار خوش عطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان بیماری ها فراوان است. در گذشته، از چای کوهی تنها به عنوان داروی درمان و التیام زخم استفاده میکردند. در این مطلب از غفاری دایت که در ارتباط با خواص چای کوهی است به بررسی مواردی از جمله خواص چای کوهی برای زنان، چای کوهی و فشار خون، خواص به لیمو، خواص چای سبز، خواص چای ترش، خواص و مضرات بابونه و خواص چای بابونه میپردازیم.
چای ایرانی
چای در ایران قدمتی به درازای یک قرن دارد. یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار ایرانیها در میهمانی و پذیرایی، انواع چای ایرانی است. چای یکی از محصولات مهم کشور در صنعت کشاورزی نیز به شمار میرود. زمینهای وسیعی از استانهای شمالی کشور به کشت چای اختصاص یافته است.
چایکاران ایرانی محصولاتی باکیفیت تولید میکنند و بهترین چای دنیا از آن ایرانیان است. انواع چای سیاه ایرانی خوشرنگ و خوشطعم است و به دلیل اینکه از اسانس و مواد نگهدارنده استفاده نمیشود، نمونه مشابه خارجی ندارد. در ایران به غیر از چای سیاه، انواع چای سبز و چای ترش هم تولید میشود.