تلخی لیمو را چگونه بگیریم؟

تلخی لیمو را چگونه بگیریم؟

فصل لیمو ترش فرا رسیده است و از آنجایی که بیشتر به صورت ماشینی استخراج می شود و خانم ها به صورت سنتی این کار را انجام نمی دهند، دانه های لیموترش را کمی له می کنند و آب لیمو را تلخ می کنند.

برای حل مشکل تلخی لیمو سه عدد هویچ بسته به مقدار آبلیمو مورد نیاز است.

برای ۱۵ کیلو لیمو، ۴ عدد هویج متوسط ​​کاملا پوست گرفته داخل لیمو بریزید، ۲۴ ساعت بگذارید بماند، سپس صاف کنید، هویج تلخی آبلیمو را به خود جذب می کند و بعد از صاف کردن آب لیمو می توانید از گوشت لیمو استفاده کنید. برای خورش بدون نگرانی برای تلخی آن.

توجه داشته باشید که برای جلوگیری از کدر یا سیاه شدن آبلیمو در سال آینده یا بیشتر، باید آن را در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه های آبلیمو یک برزنت سیاه رنگ بزنید تا رنگ آن عالی بماند.

لازم به ذکر است که هرگز آبلیمو، آب، آب پرتقال و ترشی را در ظروف یا بطری های پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آنها باعث اکسیده شدن و سمی شدن ظروف می شود.

ادامه مطلب  نحوه نگهداری پیاز در انباری [6 نکته مهم و ضروری]

حتما ببینید

قیمت جا قاشقی جدید

راهنمای خرید جا قاشقی شیک و جدید

یکی از وسایل نظم دهی آشپزخانه که باعث می شود همیشه در سریع ترین زمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *