یکی از بهترین روش هایی که شما را در کمترین زمان ممکن به ثروت می رساند این است که به بررسی مصالح ساختمانی که از پرسود ترین کسب و کارها در ایران است بپردازید و کسب و کارخود را بر پایه مصالح پرسودی از جمله بلوک پرلیتی شروع کنید.
بلوک پرلیتی
سنگ معدن پرلیت یک ماده معدنی غیر آلی است که به طور طبیعی وجود دارد. بلوک پرلیتی، یک سنگ آتشفشانی شیشه ای است که هنگام گرم شدن تا دمای همجوشی، دانههای مذاب آن از چهار تا بیست برابر حجم اولیه، افزایش حجم پیدا میکنند.
بعد از این اتفاق ساختار داخلی پرلیت چیزی شبیه به فوم میشود. درواقع، این فوم به شکل حبابهای شیشهای میکروسکوپی است. این تحول فیزیکی پرلیت باعث شده است که به عنوان یک عایق بسیار کارآمد و با چگالی پایین شناخته شود.
برای تولید بلوک، در کارخانه پرلیت خام را طی فرآیند مشخص به پرلیت منبسط شده تبدیل میشود، و سپس توسط دستگاههای مخصوص با سیمان ترکیب میشود تا محصول نهایی حاصل شود. در پایان وارد مرحله فرم دهی شده و بعد از خشک شدن در ابعاد مشخص بریده میشود.
بلوک سقفی
به دلایل زیادی مردم تصمیم گرفتند از بلوک سقفی استفاده کنند اما طی مدتی مهندسان متوجه شدند که بلوکه های سیمانی خیلی سنگین است بنابراین آنها بلوک سفالی را درست کردند اما هزینه بلوک سفالی بیشتر از بلوک سیمانی بود و در آن موقع آنها به فکر بلوکه یونولیت افتادند و بلوک یونولیت را ساختند و این اختراع ویژگی های زیادی اما در کنار ویژگی هایش معایبی هم داشت که یکی از این معایب تولید بوی نامطبوع در اثر سوختگی است اما حال بلوکه های فومی این مشکلات را ندارد.
حجم دانه های پلی استایرن تا ۴۰ برابر اندازه اولیه افزایش پیدا می کند و سهولت تولید و قالب گیری به هر شکل و اندازه ای از مزایای این محصول است که باعث رونق استفاده از آن شده است. پس از آن که بلوک های ساخته شده به میز برش CNC برده می شود.
بلوک سقفی یونولیت
سال ۱۹۵۰ میالدی اولین بار بود که بلوک سقفی یونولیت ساخته شد. کیسه های پر از پلی سایرن که به صورت گرانول(بلورهای ریز)جامد سفید و سبک است را وارد کارگاه می کنند تا برای تولید یونولیت استفاده کنند. این محصول ااز پروپان هیدروکربن نفتی است که در صنایع پتروشیمی تولید میشود.
گرانول ها را طی ۶۰ تا ۷۰ ثانیه با بخار آب حرارت می دهند و مدام از دستگاه ها رد می کنند تا با فشار هوا از هم جدا شوند تا مرحله اولیه پخت به اتمام مبرسد. انبساط این محصول در اثر وجود مقداری گاز پنتان است که به صورت حل نشده در هنگام تولید در داخل آن محبوس می شود. این گاز در اثر حرارت بخار آب از داخل دانه های پلی استایرن خارج شده و باعث افزایش حجم و انبساط آن می شود.
با توجه به این که پخت و قالب گیری تحت حرارت بخار آب صورت می گیرد برای همین از یک دیگ بخار آب با ظرفیت ۵ تن در ساعت و فشار ۵ تا ۷ بار استفاده می شود.