یکی از بهترین انواع رب انارهای تولیدی در ایران در شهر شیراز تولید و به فروش می رسد این رب انار دارای چندین مزه مختلف می باشد شیرین، ملس یا ترش بودن مزه های این خوراکی لذیذ می باشد.
رب انار شیرین به نسبت رب انار ترش همانطور که در سایت آراد برندینگ نیز گفته شده است قابلیت مصرف بسیار بیشتری دارد زیرا در موارد بسیار زیادی مانند نوشیدنیهایی مانند شربت سرد نیز حل کنید و یا در صورت استفاده از اب گاز دار می توانید به خوبی با آن شربتهای گاز دار تولید کنید.
رب انار به غذاهای خوش طعم نیز محدود نیست و این رب همچنین به خوبی با دسرهایی مانند بستنی، کیک اسفنجی یا شیرینیهای خوشمزه جفت می شود.
رب انارملس معمولا هم مقداری شکر و هم مقداری آب لیمو اضافه می می شود این به دلیل است که این یک رب غلیظ و ترش و شیرین را داشته باشیم همچینین یکی از موارد بسیار مهم در ربها آن می باشد که ماندگاری بسیار بالایی دارند و تقریبا خراب نمی شوند، حتما توجه کنید که بهتر است حداقل ۳ تا ۴ هفته از تولید رب انار گذشته باشد زیرا در این وقت به خوبی غلیط و شکلی خمیر طور به خود گرفته است این افزودن شکر و آب لیمو به رب دلیلی است که برای مدت طولانیتری تازه می ماند و تعادل شیرین و ترش خوبی به دست می اورد.
قیمت رب انار ساوه
فروش رب انار سنتی ساوه به راحتی از طریق سایت ما انجام می پذیرد رب انار صنعتی و سنتی یکی از محبوب ترین چاشنی های مورد استفاده در غذاهای سنتی ما ایرانیان است و رب انار سنتی با توجه به فواید فراوانی که دارد از قیمت بسیار مناسبی برخوردار می باشد رب انار سنتی دارای طعم ترش ملس و شیرین می باشد و هر شخص بسته به استفاده در آشپزی از نوع به خصوص آن استفاده می نماید.
بیشترین طعمی که استفاده می شود رب انار ملس می باشد همانطور که می دانید ساوه مرکز تولید انار در ایران میباشد و به دنبال آن رب انار ساوه نیز در سراسر کشور شناخته شده می باشد و در مجموعه ما دو نوع رب انار سنتی قجری و رسمی تولید می شود یا همان رب انار مایع و جامد که شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت رب انار ساوه با مشاورین ما تماس بگیرید.
طرز تهیه رب انار مایع و رسمی شبیه تهیه رب انار قجری می باشد با این تفاوت که در تهیه رب انار رسمی از آب انار پحته خالص استفاده می شود ولی در رب انار قجری از گوشت انار نیز در تهیه رب انار استفاده می شود و این انار را شستشو میدهند و بعد از آبگیری انار، آب انار خالص را در دیگ های بزرگ میریزن و بعد از حرارت دادن وقتی به غلظت کافی رسید و خنک شد آنرا در بسته بندی های مختلف قرار میدهند.
رب انار ترش شرکتی
رب انار شرکتی با بهره گیری از انواع دستگاه های پیشرفته تولید می گردد اما رب انار سنتی را افراد گوناگون با روش های سنتی تهیه می کنند.
در هر دو روش از انار های باکیفیت استفاده میگردد، اما در روش شرکتی تمام مراحل تهیه این محصول با استفاده از ماشین آلات مخصوص انجام می گردد، اما در روش سنتی این چنین نیست.
در روش شرکتی مدت زمان تهیه رب انار بسیار کوتاه است اما رب انار تهیه شده به روش سنتی بسیار خوشمزه بوده و به مدت زمان بیشتری نیاز دارد.
در تمام شهرهای کشور عزیزمان ایران رب انار ترش شرکتی و سنتی وجود دارد و شما می توانید متناسب با نیاز خود آن را خریداری کنید، رب انار دارای خواص بسیار زیادی برای بدن انسان می باشد که برخی از این فواید عبارت است از:
- ۱٫ بهبود سلامت پوست: این محصول سرشار از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان می باشد بنابراین مصرف آن موجب زیبایی پوست و جلوگیری از پیری زودرس آن خواهد شد.
- ۲٫ بهبود سلامت مو: مواد معدنی موجود در رب انار می تواند پیاز مو را تقویت نموده و سبب درخشندگی و استحکام آن ها گردد.
- ۳٫ بهبود هضم غذا: مصرف رب انار به هضم غذا کمک نموده و از مشکلات گوارشی مانند نفخ، یبوست و غیره جلوگیری می کند.
- ۴٫ ضد سرطان: آنتی اکسیدان های موجود در رب انار سبب از بین بردن رادیکالهای آزاد شده و از بروز سرطان در شخص جلوگیری می کند.
- ۵٫ تقویت سیستم ایمنی بدن: از آن جایی که رب انار سرشار از ویتامین C می باشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از ابتلا به بیماریهای عفونی پیشگیری می نماید.