در این بین از آن جایی که هویج در تمام فصول سال وجود دارد و دسترسی به آن نیز راحت است، استفاده از آن به عنوان مربا بسیار پر طرفدار است اما با این وجود توصیه ای که برای تهیه این مربای پر خاصیت وجود دارد این است که در فصلی از آن استفاده شود که فراوان باشد زیرا هم از لحاظ اقتصادی به صرفه خواهد بود و هم مربای با کیفیتی را می توان از آن به دست آورد.
نکته جالب در تهیه این مربا این است که میوه مانند سیب زرد رنگ است اما مربایی که از آن به دست می آید قرمز و خوش رنگ و لعاب است که در ادامه به طرز تهیه این مربای خانگی و خوشمزه می پرداریم.
سایت ما با توجه به تجربه و سابقه ای که دارد می تواند شما را در انتخاب بهتری نیمکتها یاری کند همچنین این امکان وجود دارد که شما با سایت آراد برندینگ ارتباط بگیرید و سوالاتتان را در خوصوص کسب و کار رفع نمایید.
برای تهیه مربای به، نیازمند مقدار مناسبی از میوه به هستیم دیگر موادی که برای آن مورد نیاز است شامل هل، زعفران دم کرده، شکر و آب لیمو می باشد که استفاده از آبلیموی ترش در این مورد بهتر است بعد از تهیه مواد، انجام یکسری مراحل مورد نیاز است که در مرحله اول ابتدا باید به ها به صورت کاملا شسته و تمیز باشند و پوست آنها نیز گرفته شود که استفاده از یک کارد تیز و تمیز برای این امر لازم و ضروری است.
مربا خانگی اصفهان
خانگی اصفهان عرضه شده در بازار به کاربر این امکان را می دهد تا انواع مرباهایی بی نظیر و فوق العاده را برای مصرف داشته و یک میان وعده ی سالم و فوق العاده برای سپری کردن لحظات خوش و بی نظیر در کنار خانواده داشته باشید، مربای خانگی اصفهان از میوه های تکه تکه و خرد شده همراه با شکر و آب میوه در دمایی مناسب بدون مواد افزودنی غیر مجاز تهیه شده و برای استفاده همگان آماده می شود.
مربایی که از گوشته ی میوه تهیه می شود دارای کیفیت خیلی بیشتری نسبت به پوست میوه می باشد، در هنگام خرید مربا حتما توجه کنید که مربای مصرفی شما شکرک نزده باشد و یا دچار کپک و ترشیدگی نشده باشد تا بتوانید محصولی فوق العاده و بی نظیر برای مصرف تهیه کرده باشید.
مربا را به این علت درست می کنند که با حرارت دادن به میوه طول ماندگاریش را بتوانند افزایش دهند و برای مدتهای بسیاری بتوانند از مربا خانگی اصفهان استفاده نمایند، اولین کشوری که به تولید مربا پرداخت ایتالیا بود که بعد ها اسپانیا و انگلیس نیز به تولید مربا دست زدند و امروزه در خاورمیانه بیشتر کشورها با تجهیزاتی پیشرفته و بهداشتی مربا تولید می کنند.
اگر از جمله افراد بد غذایی هستید که به هیچ وجه علاقه ای به خوردن صبحانه ندارید می توانید روی مربا با کیک اسفنجی حساب بازکنید، چرا که بدون خوردن صبحانه در طول روز دچار ضعف خواهید شد.
مربای خانگی به
مربای به علاوه بر طعم و اررش غذایی بالایی که دارد رنگ و لعاب بسیار خوب و زیبایی دارد به همین دلیل در فصل پاییز که میوه به در بازار به فراوانی وجود دارد، مربای آن نیز بسیار استفاده می شود که تهیه مربای آن به صورت خانگی متداول شده است.
با توجه به این نکات و پخت به، به صورت خانگی برای تهیه مربا، رعایت یکسری موارد برای پخت آن ضروری می باشد که هم ماندگاری بالایی را به دست آورد و هم مربای با کیفیت و خوشمزه ای تولید شود از این رو مربای به که با روش اصولی تهیه می شود می تواند تا یک سال یا بیشتر نیز ماندگاری داشته باشد.
در مرحله بعد باید با چاقو، تکه های نصف شده به را با قطعات دلخواه برش بزنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است و شما می توانید هر قالبی را برای آن در نظر بگیرید پس از خرد کردن به ها، قطعات را داخل قابلمه مناسبی قرار می دهیم و مقدار کافی آب و شکر به مربای خانگی به اضافه می کنیم و در قابلمهرا می بندیم تا زمانی که روی حرارت به جوش آید.
بعد از تهیه مواد، انجام یکسری مراحل مورد نیاز است که در مرحله اول ابتدا باید به ها به صورت کاملا شسته و تمیز باشند و پوست آنها نیز گرفته شود که استفاده از یک کارد تیز و تمیز برای این امر لازم و ضروری است.