از محبوب ترین انواع مربا می توان به مربای هویج، به و توت فرنگی اشاره کرد که با طرز تهیه این مرباها آشنا خواهیم شد و به مراحل آن می پردازیم.
در این بین از آن جایی که هویج در تمام فصول سال وجود دارد و دسترسی به آن نیز راحت است، استفاده از آن به عنوان مربا بسیار پر طرفدار است اما با این وجود توصیه ای که برای تهیه این مربای پر خاصیت وجود دارد این است که در فصلی از آن استفاده شود که فراوان باشد زیرا هم از لحاظ اقتصادی به صرفه خواهد بود و هم مربای با کیفیتی را می توان از آن به دست آورد.
افرادی که در حوزه معاملات و خرید و فروش محصلاتشان داری مشکلات می باشند و سوالاتی را در خصوص محصولاتشان ارند می توانند با سایت آراد برندینگ ارتباط برقرار نمایند.
امروزه هر چقد رو به جلو حرکت می کنیم، تنوع غذاهای ما روندی جالب و عجیب به خود می گیرد یکی از سوالهایی که امروزه افراد مختلف با آن روبرو هستند این است که چگونه مربای خانگی هویج، به، توت فرنگی و دیگر میوه ها را درست کنیم.
مربای خانگی به
با توجه به این نکات و پخت به، به صورت خانگی برای تهیه مربا، رعایت یکسری موارد برای پخت آن ضروری می باشد که هم ماندگاری بالایی را به دست آورد و هم مربای با کیفیت و خوشمزه ای تولید شود از این رو مربای به که با روش اصولی تهیه می شود می تواند تا یک سال یا بیشتر نیز ماندگاری داشته باشد.
نکته جالب در تهیه این مربا این است که میوه مانند سیب زرد رنگ است اما مربایی که از آن به دست می آید قرمز و خوش رنگ و لعاب است که در ادامه به طرز تهیه این مربای خانگی و خوشمزه می پرداریم.
برای تهیه مربای به، نیازمند مقدار مناسبی از میوه به هستیم دیگر موادی که برای آن مورد نیاز است شامل هل، زعفران دم کرده، شکر و آب لیمو می باشد که استفاده از آبلیموی ترش در این مورد بهتر است.
لازم است بدانید برای تهیه یک مربا خانگی به انجام یکسری مراحل مورد نیاز است که در مرحله اول ابتدا باید به ها به صورت کاملا شسته و تمیز باشند و پوست آنها نیز گرفته شود که استفاده از یک کارد تیز و تمیز برای این امر لازم و ضروری است.
پس از جدا کردن پوست، میوه ها را روی تخته مناسبی قرار داده و از وسط نصف می کنیم جوری که هسته های آن را بتوان به راحتی جدا کرد.
در مرحله بعد باید با چاقو، تکه های نصف شده به را با قطعات دلخواه برش بزنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است و شما می توانید هر قالبی را برای آن در نظر بگیرید پس از خرد کردن به ها، قطعات را داخل قابلمه مناسبی قرار می دهیم و مقدار کافی آب و شکر به آن اضافه می کنیم و در قابلمهرا می بندیم تا زمانی که روی حرارت به جوش آید.
مربا خانگی تبریز
شما می توانید در هنگام تهیه مربا به جای شکر از شیرین کننده ی طبیعی از جمله عسل نیز استفاده نمایید تا ارزش غذایی محصول را بتوانید بالا ببرید، بعد از پخت و تهیه ی مربا بهتر است آن را در ظرفهایی دارای در بسته و مناسب قرار دهید تا عمر محصول افزایش پیدا کرده و به راحتی دچار فساد نشود مربا را حتما باید در داخل جای خشک و سرد مانند یخچال نگه داری کنید تا مربایی سالم برای استفاده طولانی مدت داشته باشید.
اگر از جمله افرادی هستید که از وجود مواد افزودنی در داخل مرباهای صنعتی ناراضی بودید و دوست داشتید مربا خانگی تهیه کنید ولی فرصت تهیه آن را در منزل خود نداشتید، پیشنهاد ما خریداری و استفاده از مرباهای خانگی و آماده ای است که با رعایت اصول بهداشتی به بهترین نحو تولید شده و در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد، شما می توانید انواع مرباهای ایرانی را در بسته بندیهای متفاوت و اندازه های مختلف خریداری نموده و با استفاده از آنها لذت کافی و لازم را ببرید.
مربای خانگی در مقایسه با مرباهای صنعتی به علت طبیعی بودن بسیار زیاد از میزان مواد افزودنی بسیار کمتری برخوردار می باشد و شما قادر خواهید بود به راحتی این نوع مربا را همچون مربا بالنگ بدون نگرانی از وجود مواد شیمیایی و غیر ارگانیک در داخل مربا خریداری کرده و به عنوان تغذیه کودکان دلبندتان و به عنوان مربا خانگی تبریز سالم مورد استفاده قرار بدهید.
گاهی مربا را از پوست میوه ها نیز تولید می کنند ولی مربایی که از گوشته ی میوه تهیه می شود دارای کیفیت خیلی بیشتری نسبت به پوست میوه می باشد، در هنگام خرید مربا حتما توجه کنید که مربای مصرفی شما شکرک نزده باشد و یا دچار کپک و ترشیدگی نشده باشد تا بتوانید محصولی فوق العاده و بی نظیر برای مصرف تهیه کرده باشید.