شغل هایی که قبل از تجارت در زمینه خرما تجربه کرده بودم، دارای درآمد ثابتی نبودند و گاهی اوقات سود دهی آن به صورت کامل قطع می شد.اما با شروع فعالیت در عرصه تجارت به درآمد ثابتی رسیدم.
خرما استعمران
کشور ما یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان خرما استعمران در جهان به شمار می آید. در یک سال اخیر حدود یک و دو دهم میلیون تن خرما توسط ایران تولید و به بازار های جهانی عرضه شده است. لذا صادراتی که ما در یک سال اخیر ثبت کردیم؛ چیزی معادل سیصد و چهل میلیون دلار بوده که عدد بزرگی محسوب می شود و با اعداد تراکنش های جهانی تقریبا برابری می کند. نزدیکی عدد صادرات ما با میزان تراکنش های جهانی نشان می دهد که ما در صادرات و بازار های جهانی عملکرد بسیار خوبی داشتیم و می توانیم روی خرما حساب ویژه ای باز کنیم. استان های تولید کننده خرما عبارت اند از: کرمان، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس و هرمزگان.
خرما ارده
بالاترین تولید خرما ارده را استان خوزستان به خود اختصاص داده و در سال گذشته حدود پنجاه درصد خرمای ایران از طریق همین استان تولید شده که در بازار های جهانی عرضه نمودیم. بنابراین با یک حساب ساده می توان گفت که چیزی بالغ بر صد و پنجاه تا دویست میلیون دلار از صادرات خرما توسط استان خوزستان تأمین شده است. بسیاری از افراد تصور می کنند به دلیل فصلی بودن خرما و نیز پرورش آن در مناطق جنوبی بهتر است فقط افرادی که در این نواحی زندگی می کنند؛ وارد این حوزه شوند. اما این تصور و تفکر در تجارت الکترونیک تقریبا منتفی است. ما در تجارت الکترونیک اثبات کردیم به واسطه همکاری کالا ها و افراد مختلف هر محصولی در هر جای ایران که باشد؛ حتی اگر هزاران کیلومتر از جنوب فاصله داشته باشد، باز هم می تواند در آن حوزه تجارت کند و محدودیتی برای تأمین وجود ندارد. بنابراین به راحتی می توانیم روی خرما و فرآورده های آن سرمایه گذاری کنیم.
خرما پیارم
یکی از بزرگ ترین کشور هایی که از ایران خرید می کند هند است از آن جا که این کشور قشر بزرگی از مسلمانان را در خود جای داده و به دلیل مصرف بالای خرما پیارم در ماه مبارک رمضان، لذا هندوستان یکی از بزرگ ترین وارد کنندگان این محصول به شمار می آید. این کشور یک ماه پیش از ماه رمضان واردات خرما پیارم را شروع می کند و تا مدتی پس از ماه مبارک این روند ادامه دارد. اما پس از این مدت فروش خرما به این کشور به شدت کاهش می یابد. لذا با توجه به جمعیت مسلمان در این کشور و همچنین مصرف بالای خرما پیارم هندوستان بزرگ ترین وارد کننده این کالا از ایران محسوب می شود پس از آن پاکستان، ترکیه، قزاقستان، عراق، امارات، افغانستان و روسیه هم جزء وارد کننده های خرما به حساب می آیند. این اسامی نشان می دهد که اگر بتوانیم روی همین کشور های همسایه متمرکز شویم؛ به سود ها و درآمد های بالایی می رسیم.