بعد از راه های سختی که در این مسیر طولانی گذراندم، به این نتیجه رسیدم که برای به دست آوردن جایگاهی در ثروت باید شب و روز را درگیر این مقوله کرد.در حال حاضر به عنوان یک فرد اقتصادی و فعال در زمینه حلیم خوراکی به نتیجه مطلوبی از این شغل رسیده ام.
حلیم دارچین
یکی از غذاهای مقوی ایرانی حلیم دارچین است که از جوانه گندم و مغز استخوان تهیه می شود. در حلیم از گوشت گوسفند و مغز استخوان تازه استفاده می گردد.از آنجایی که طبیعت گندم سرد است و ممکن است برای افرادی که معده آن دارای مشکل گوارشی است ناراحت شود بعتر است هنگام صرف این غذای ایرانی پر طرفدار از ادویه جاتی مانند دارچین لوله ای و زنجبیل استفاده کرد یعنی مصلح آن دارچین می باشد. استفاده دارچین زیاد و فلفل سیاه تازه در غذا باعث ایجاد بیماری های کبدی می شود که اگر ادامه دار باشد دچار سیروز کبدی و سرطان کبد می شود. طبق تحقیق محققان مصرف روزانه ۲تا ۴ گرم توصیه شده است و اگر بیشتر از ۶ گرم در طول روز دریافت کنید بعلت مسمومیت دچار مشکل شوید.
حریره سنجد
برای تهیه حریره سنجد کافی است مقداری آرد و یا سویق سنجد را در یک لیوان شیر اضافه کرده و مقداری شکر به آن اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت کم غلیظ شود.به جای شکر می توانید شیره خرما و یا کمی عسل به آن اضافه کنید تا خوش طعم تر شود. بسته به سلیقه خود می توانید حریره را به صورت سرد و یا گرم به نوزاد خود که دچار اسهال شده بخورانید و منتظر مشاهده نتیجه بمانید. اگر فرزند شما دچار اسهال ناگهانی شده باشد علاوه بر درمان خانگی بهتر است به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است اسهال به علت نوعی عفونت ویروسی باشد.
حلیم بادمجان
در برخی از برنامه های جدید آشپزی برای تهیه حلیم بادمجان معمولا استفاده از لوبیا را حذف می نمایند و به جای آن عدس را مصرف می کنند چون این دانه های حبوباتی غلظت خوبی را به وجود می آورند. در واقع یک روز قبل از آشپزی عدس ها را خیس می نمایند تا روز بعد به همراه برنج پخته شوند، با این روش ترکیبات اولیه لعاب زیادی را به وجود می آورند و حتی مزه اغذیه مورد نظر را دلنوازتر می کنند.همچنین استادان ماهر در این زمینه گردوهای تازه و بزرگ را هم به کار می برند تا حلیم چرب تر شود و از طرفی مزه خامی ندهد، با توجه به این مساله بادمجان ها را در روغن کمتری سرخ می کنند چون گردو به تنهایی چربی غذا را افزایش می دهد، اما این سبزیجات اگر بدون تخم و کوچک باشند تلخی کمتری را در غذا ایجاد می کنند و نهایتا لذیدتر می شوند.